Anchor & Hope (Terra Ferma)

Director Carles Marquès-Marcet
País Espanya // Idioma VOSE // Year 2017 // Duration 111'
Cast Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer

Eva i Kat gaudeixen d’una vida relaxada i feliç a bord d’un vaixell als canals de Londres. Quan la parella està a punt d’afrontar un moment crucial, reben la visita del Roger, el millor amic de Kat, fet que els portarà a un repte majúscul: seran capaços de ser una família?

Carlos Marquès-Marcet, torna a comptar amb la parella protagonista de 10.000 KM, aquest cop amb un rol diferent i complementats per la família Chaplin, per construir un drama elegant i proper. Sense fugir dels xocs emocionals, aborda temes com la precarietat laboral i sentimental, mentre el títol es construeix com una metàfora dels temps, un lloc al que aferrar-se en moments de poques certeses. Poc a poc les seves pel·lícules segueixen construint una coherent radiografia de la fragilitat vital del ‘jove contemporani’.

Honesta, directa, divertida i emotiva, i amb unes interpretacions naturalistes i properes, toca amb subtilesa aquests petits drames de la vida diària, dibuixant-te un somriure als llavis. una de les pel·lícules més esperades de la temporada.

  • dissabte 9 // 20hANTIGA AUDIÈNCIA
  • dimecres 6 // 12hTEATRET DEL SERRALLO