EngegaR / 48 hores

El concurs engegaR / 48 hores pretén donar visibilitat a qualsevol realitzador o realitzadora major de 18 anys de la Província de Tarragona que vulgui participar activament al Festival REC amb una peça audiovisual gravada i editada en un termini màxim de 48 hores. La peça, haurà de contenir les premisses que es faran públiques a la pàgina web del Festival amb el tret de sortida, justament 48 hores abans del termini màxim d’entrega.

L’objectiu és incentivar les persones vinculades o aficionades al món audiovisual i possibilitar unes creacions espontànies, originals i fresques que puguin tenir la possibilitat de visualitzar-se durant els dies del Festival, i que –alhora– tinguin l’opció d’optar al premi engegaR / 48 hores, donant-los-hi nom i visibilitat.

>CONSULTA LES BASES

>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

PREMISSA

La protagonista de la nostra imatge per aquesta nova edició és la ortiga.

Una definició d’aquesta planta podria ser la següent: “Considerada popularment com a mala herba, és fertilitzant que estimula el creixement de plantes emergents”.

Així doncs, us animem a fer una peça audiovisual amb la premissa: “Que sigui urticari”, tenint en compte la simbologia que els creadors de la imatge d’aquesta edició han volgut donar a aquesta planta que, tot i que si la toques et pica, en el seu ecosistema ajuda a enfortir el creixement de qui l’envolta.

Us recordem que el lliurament de la peça s’ha de fer al correu obras.festivalrec@gmail.com el proper diumenge 3 de desembre a les 15:30 de la tarda com a màxim.