People That Are Not Me

Director Anashim Shehem Lo Ani
País Israel // Idioma VO Hebreu Sub Castellà // Year 2017 // Duration 80'
Cast Hadas Ben Aroya, Yonatan Bar-Or, Meir Toledano

La Joy intenta superar la ruptura amb la seva parella intentant noves relacions i trobades furtives, jugant a mantenir l’equilibri entre el rebuig a la implicació sentimental i la necessitat de sentir-se implicada a algú, mentre navega per les vibrants nits de Tel-Aviv.

Hadas Ben Aroya, que dirigeix, produeix i protagonitza el seu primer film, ha construït un potent retrat generacional, que és a la vegada un drama naturalista, una àcida comèdia i una reflexió sobre la desaparició de l’erotisme a l’era de Tinder. La “Lena Dunham de Tel-Aviv” mostra en primera persona la frustrant, irreverent i hiperbòlica d’una milennial, regalant-nos algunes de les seqüències més potents del cinema contemporani.

Tot un fenomen a Israel, i un dels hits de la temporada de festivals des de la seva estrena a Locarno, poques pel·lícules plasmen amb tanta força la manera d’encarar l’amor de la generació actual. Tremendament carismàtica, fràgil i d’una honestedat brutal, una pel·lícula imprescindible per al nostre programa Women on Fire.

Millor pel·lícula a Mar de Plata

  • dimarts 5 // 20hANTIGA AUDIÈNCIA