Sessions Vermut

Els dies festius i el cap de setmana, els espectadors podran gaudir de sessions de cinema i en acabar podran fer un vermut, inclòs al preu de l’entrada.

Totes les sessions seran a les 12h al Teatret del Serrallo

 

Diumenge 3, Estiu 1993 – Presentació de les Sessions Vermut
Dimecres 6, Anchor&Hope/Terra ferma, de Carles Marquès-Marcet
Divendres 8, Rara, de Pepa Sanmartín (segell Minirec)
Dissabte 9, Le Semeur (La mujer que sabía leer), de Marine Francen
Diumenge 10, Chavela, de Catherine Gund i Daresha Kyi

 

Estiu 1993

Director Carla Simón
País Espanya // Idioma VOSE // Year 2017 // Duration 90'
Cast Laia Artigas, Paula Robles, Bruna Cusí

La Frida, una nena de 6 anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare.

  • dimecres 6 // 16:00hANTIGA AUDIÈNCIA
  • diumenge 3 // 12:00hTEATRET DEL SERRALLO

Anchor & Hope (Terra Ferma)

Director Carles Marquès-Marcet
País Espanya // Idioma VOSE // Year 2017 // Duration 111'
Cast Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer

Eva i Kat gaudeixen d’una vida relaxada i feliç a bord d’un vaixell als canals de Londres. Quan la parella està a punt d’afrontar un moment crucial, reben la visita del Roger, el millor amic de Kat, fet que els portarà a un repte majúscul: seran capaços de ser una família?

Carlos Marquès-Marcet, torna a comptar amb la parella protagonista de 10.000 KM, aquest cop amb un rol diferent i complementats per la família Chaplin, per construir un drama elegant i proper. Sense fugir dels xocs emocionals, aborda temes com la precarietat laboral i sentimental, mentre el títol es construeix com una metàfora dels temps, un lloc al que aferrar-se en moments de poques certeses. Poc a poc les seves pel·lícules segueixen construint una coherent radiografia de la fragilitat vital del ‘jove contemporani’.

Honesta, directa, divertida i emotiva, i amb unes interpretacions naturalistes i properes, toca amb subtilesa aquests petits drames de la vida diària, dibuixant-te un somriure als llavis. una de les pel·lícules més esperades de la temporada.

  • dissabte 9 // 20hANTIGA AUDIÈNCIA
  • dimecres 6 // 12hTEATRET DEL SERRALLO

RARA

Director Pepa San Martín
País Chile, Argentina // Idioma VOSE // Year 2017 // Duration 88'
Cast Julia Lübbert, Emilia Ossandón, Mariana Loyola

Rara ens acompanya a través dels dies en què Sara es fa gran i conscient de la intolerància del seu entorn. Veiem la protagonista, adolescent, en la seva vida quotidiana, amb la seva mare (la Paula), la parella d’aquesta (la Lia) i la seva germanastra (la Catalina). La pel·lícula ens mostra amb subtilesa la pressió que pateix una família feliç que no viu subjecta a la norma. Sense artificis ni moralisme, Rara aconsegueix una aproximació realment emotiva a supervivents de l’homofòbia.

 

  • divendres 8 // 12hANTIGA AUDIÈNCIA

Le Semeur (La mujer que sabia leer)

Director Marine Francen
País França // Idioma VO Francès Sub Castellà // Year 2017 // Duration 98'
Cast Pauline Burlet, Géraldine Pailhas, Alban Lenoir

La Violette està en edat de casar-se quan, l’any 1852, el seu poble és brutalment privat de tots els homes després de la repressió dels republicans, sota les ordres de Lluís Napoleó Bonaparte. Les dones passen mesos en aïllament total. Desesperades per veure els seus homes de nou, fan un jurament: si un home ve, serà per a totes.

Després de cursar estudis de literatura i història, Marine Francen va treballar com a ajudant de direcció per a autors com Olivier Assayas o Michael Haneke. La qual cosa l’ha ajudat, després de quatre curtmetratges, a modular el seu cinema amb mà ferma i sensibilitat alhora, en un debut que atrapa amb la seva sinceritat i subtilesa.

Des de les ‘cites visuals’ a Jean François Millet fins a l’actuació continguda de les actrius, Le Semeur és una exquisida recreació històrica que, amb la seva fina ironia, farà que se’t dibuixi un somriure a la cara en més d’una ocasió. Sens dubte, un dels debuts de la temporada.

Guanyadora del Premi Nuev@s Realizador@s al Festival de San Sebastián

  • divendres 8 // 22hANTIGA AUDIÈNCIA
  • dissabte 9 // 12hTEATRET DEL SERRALLO

Chavela

Documental // Director Catherine Gund i Daresha Kyi
País USA // Idioma VOSE // Year 2016 // Duration 90'
Cast Chavela Vargas, Pedro Almodóvar, Elena Benarroch

La carismàtica figura de Chavela Vargas i les seves apassionades composicions són el centre d’aquest documental imperdible per als amants de la cantant i de les bones històries. El material inèdit d’una entrevista estructura aquest viatge líric per la vida i l’obra de la memorable cantant mexicana, i s’acompanya amb el relat de persones que la van conèixer. Catherine Gund i Daresha Kyi dibuixen la contradictòria i valenta imatge de Chavela, i el llegat que ha deixat en artistes tan diversos com Liliana Felipe, “la Martirio”, Miguel Bosé o Pedro Almodóvar. 

 

  • diumenge 10 // 12hANTIGA AUDIÈNCIA